Eğlence, Bilgi ve Paylaşım Platformu




Geri git   Eğlence, Bilgi ve Paylaşım Platformu > ChatForumlari ~ Yaşamın İçinden ~ > Yemek Tarifleri > Börekler

Forum Duyuruları
» ChatForumlari.Com - Forum Kuralları
» ChatForumlari.Com - Moderatör Başvurusu
» ChatForumlari.Com - Önerileriniz
» ChatForumlari.Com - Şikayetleriniz
» ChatForumlari.Com - Nick Değişimi Hakkında
» ChatForumlari.Com - Avatar Değişim İstekleri
Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.02.19, 20:00   #1
Yetkisi
Yetki Bilgisi
S.Mod Takım Lideri
Avatar Yok
Bilgiler
Üye No: 4799
Üyelik tarihi: Jan 2019
Mesajlar: 2.030
Toplam Aldığı Beğeni: 1
Toplam Verdiği Beğeni: 0
Rep Puanı: 525
Kıdemi: bananeki geceleri parlayan bir deniz feneri gibibananeki geceleri parlayan bir deniz feneri gibibananeki geceleri parlayan bir deniz feneri gibibananeki geceleri parlayan bir deniz feneri gibibananeki geceleri parlayan bir deniz feneri gibibananeki geceleri parlayan bir deniz feneri gibi

Adı geçen: 2 Mesaj
Etiketlenme: 0 Konu
Post Ispanaklı Kol Böreği Tarifi



Ispanaklı Kol Böreği Tarifi İçin Malzemeler
3 adet
yufka
İç harcı için:
2 bağ
ıspanak
1 adet
soğan
1 çay kaşığı
tuz
2 yemek kaşığı
zeytinyağı
Sosu için:3 yemek kaşığı
yoğurt
1 çay bardağı
soda
1 adet
yumurta
1 çay bardağı
sıvı yağ
Üzeri için:1 adet
yumurta sarısı
1 yemek kaşığı
haşhaş
(isteğe bağlı)
Ispanaklı Kol Böreği Tarifi Nasıl Yapılır?
İç harcı hazırlayarak işe başlayın. İnce kıyılmış soğanı tavada güzelce soteleyin. Ardından yıkanmış ve doğranmış ıspanakları ilave edin.

Ispanaklar pişince tuzunu da ilave edip ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Tüm sos malzemelerini bir kabın içinde karıştırın. Yufkaları tezgahın üzerine serin hafif sos gezdirip iç harcı eşit biçimde yayın ve yufkaları rulo şeklinde sarın.

Yağlanmış bir yuvarlak fırın kabına rulo şeklindeki börekleri aktarın. Üzerine sostan bolca gezdirin. Ardından fırça yardımıyla yumurta sarısı sürün.

190 derecede önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika kadar tüm sosu içine çekip, üzeri kızarana kadar pişirin. Çıkarıp oda sıcaklığında biraz dinlendirdikten sonra dilimleyerek afiyetle tüketin.




bananeki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiket Ekle
borei, ispanakli, kol, tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
Cevap gönderemezsiniz
Ekleri gönderemezsiniz
Gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Yasal Uyarı
    ChatForumlari.Com Türkiye'nin en renkli arkadaşlık, sohbet, eğlence ve bilgi paylaşım platformudur. Hukuka, yasalara, telif ve kişilik haklarına bağlıdır.5651 sayılı yasada belirtilen "Yer Sağlayıcı" olarak hizmet sunmaktadır. İlgili yasaya göre site yönetiminin tüm içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebep ile sitemiz, uyarıları dikkate alarak yasa dışı paylaşımlar hakkında gerekli işlemleri yapmaktadır.Oluşabilecek yasal sorumluluklar üyelerimize aittir.Gerekli Şikayet Bildirimleri "Şikayet" buradan yapabilirsiniz.
ChatForumlari © 2018 - 201∞
ChatForumlari.Com tescilli bir markadır.




Yukarı Çık


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255